17 maart 2016

Overuren opgenomen vandaag, en nadat Jan Buisman bij mij thuis met mij samen de tuin klaar heeft gemaakt voor het voorjaar, ben ik ’s middags naar Welkoop gereden. Ik wilde toch af op een beter kasje. Bij Welkoop met een verkoper gesproken over de kwaliteit van de plastic tobbytunnel, en ondanks dat hij vond dat ik het geval mee had moeten nemen, heb ik 15% korting gekregen op de aanschaf van mijn nieuwe kasje.

Toch jammer dat het me niet gelukt is dat ding volledig goed in elkaar te zetten. De schroeven van de deksel gingen er niet goed in. Voorlopig staat ie, m20160317_163237aar moet er dus nog wel mee bezig.

Verder heb ik even stiekem gekeken in de aarde bij de zaadjes van de paprika en de spinazie in de eierdozen. Er zit wel leven in, als is het nog weinig.

De bloemkool en de bietjes staan nog overeind in de hobbytunnel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: