De paden op

Zaterdag was een zonnige dag. Een heerlijke middag op de tuin gehad. Het was rustig op de Schotertuin; we konden geconcentreerd ons werk doen. Voornamelijk onkruid gewied. Corina de middenpaden, ik de buitenpaden.

Verder is er op het moment niet veel te melden. Alles groeit rustig door. Het enige wat echt vermeldenswaardig is, is het mooie nieuwe kasje, wat door de broer van Corina in elkaar is gezet. De paksoi staat er onder, super! En op het stuk ernaast hebben we nieuwe aarde gestrooid, met koemest. Daar komen de courgettes die hun kopjes boven de grond uitsteken in de kasjes op mijn balkon.

De flessen die je op de rechter foto ziet, zijn gespaard door mensen op het werk van Corina. Als we ze niet gebruiken, maken we een pilaar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: