Rood en groot

’s Avonds naar de moestuin is het beste, gezien de warmte van de afgelopen dagen. Er zal gegoten moeten worden!

De courgetteplant heeft duidelijk geen moeite met gebrek aan water. De courgettes die ik eraf haal, zijn bijna te groot om met 1 hand te tillen. Ik hoop dat de Artisklas-dieren ze lusten. Het blijft toch lastig om de grootte op een foto weer te geven. Vandaar de fietstas ernaast, zodat het nog enigszins overkomt.

De cherrytomaatjes hebben na de snoeiactie toch kleur gekregen. Zon doet wonderen.

boerenkool groeit

Verder zal er de komende tijd veel gerooid moeten worden op de tuin. De courgetteplant bijvoorbeeld, en de snijbiet (die weer opkomt). Ook de zonnebloemen zullen zo langzamerhand uitgebloeid zijn. Dan wordt het toch weer een heel andere tuin. Geef mij het voorjaar maar eerlijk gezegd. Het wordt wat saai…..

Gelukkig dat de boerenkool lekker groeit 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: