Opening moestuinseizoen

De opening van het moestuinseizoen is altijd leuk om bij te wonen. Met elkaar klussen, en dan genieten van de lekkere dingen die thuis met veel liefde zijn gebakken. En altijd is het mooi weer. Nu heeft de zon het wel wat moeilijk vandaag, maar het is droog, en de temperatuur is eigenlijk heel mooi om bij te werken. Ik leen even wat foto’s van Facebook Schotertuin om een beeld te geven. (ik hoor graag nog wie ze gemaakt heeft, zodat ik netjes de naam kan vermelden)

Thuis zijn de courgetteplantjes groot genoeg gegroeid om de volle grond in te gaan. Als het nog gaat vriezen hebben we een dingetje. Maar we wagen de gok. Ze krijgen een mooi “jasje” van plastic ter bescherming. Ondertussen doen de tuinbonen het heel goed, en wonder boven wonder lijken ook de aardbeienplantjes de uitgraafactie van verleden jaar te hebben overleefd. We hebben ze verleden week weer in de grond gezet, nadat ze een half jaar in een krat hebben gestaan. We geven ze nog een kans. Als het over een paar weken nog armoedig is, gaan we nieuwe kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: