De eerste stapjes

Afgelopen woensdag was het ’s middags best goed weer en dat was een mooi moment voor Corina om naar de tuin te gaan. De grond onder het zeil is natuurlijk de hele winter afgedekt geweest, dus een beetje lucht geven kan geen kwaad. De twee proef-tuinboontjes doen het goed.

Nu staat ook de rest van de voorgezaaide tuinbonenplantjes erin, en dat was hard nodig ook. Die hadden het erg moeilijk in het kasje (te weinig bodem), maar ja, het weer moet ook meezitten. En dat ze nu blij zijn met meer diepgang 🙂 kun je wel zien: ze doen het al super goed! Links 20 maart, rechts 23 maart.

De bes is gesnoeid, en ik heb thuis courgettes voorgezaaid. Ras: Ambassador F1. dav

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: