Bloemen

Deze zaterdag ziet er het beste uit dit weekend qua weer, dus heerlijk gewerkt op mijn landje. Het weghalen van de kweek is nog steeds een tijdrovend karweitje, maar ik heb het vermoeden dat het steeds beter lukt om het op bepaalde stukken langer weg te krijgen. Zeker het stuk waar het worteldoek weken overheen gelegen heeft, is een verademing wat dat betreft. Ik heb er vandaag bloemen gezaaid. Droogbloemen, eenjarig.

Omdat de eksters op de loer zaten, heb ik toch maar gaas over het verse zaaigoed gelegd.

20160521_123404

 

Ik had ook weer een oogst van radijzen vandaag.
Het is leuk om nu al wat van de tuin te hebben, maar de smaak is dusdanig pittig, dat ik deze niet gauw weer zal zaaien.

20160521_120928

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: