Groeizaam

Het is groeizaam weer. bietjes gerooidZowel voor het onkruid, wat ik gisteren weer in flinke hoeveelheden heb gewied, als voor de producten waar je het zo graag van wilt. Zo heb ik gisteren mijn eerste courgette geoogst.

Een flinke. Vanavond gaat ie in de pasta. Ook de rest van de bieten gerooid, waar ik vrijdag met mama van ga eten.

 

 

 

 

 

De vrijgekomen ruimte van de bieten is nu een mooi plekje voor de boerenkool. Die heb ik nu uitgedund, en onder gaas gezet. Het gaas en de stokken daarvoor komen van de aardbeien af; die hebben het nu niet meer nodig.

Op de voorgrond van de foto staat de doperwtenplant. Die kon er nog mooi bij onder het gaas. 🙂

En nu maar hopen dat ook de ijsbergsla die ik uitgedund heb, het mooi gaat doen. Alles maar onder gaas. De hongerige beestjes zijn hier immers in groten getale aanwezig.

De tuin ziet er georganiseerd uit hoorde ik. En dat vind ik zelf ook wel een beetje 🙂

Eén gedachte over “Groeizaam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: