Zaaien

Even een heel kort berichtje. De prei die ik vorig jaar augustus heb gezet, staat nog steeds op de tuin. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en heb er wat stronken uitgetrokken. Die waren dun en kort. De rest heb ik laten staan; het voorjaarsweer zal er mogelijk nog wat betere prei van maken. De stronkjes die ik er uit heb gehaald, smaakten trouwens prima!

Thuis heb ik wat dingetjes gezaaid. Allereerst de sperziebonen die ik had gedroogd. Daar heb ik wat bonen van in potjes gestopt. Ook heb ik courgette en kruiden gezaaid, en wat bietjes.

 

Eén gedachte over “Zaaien”

  1. Lijkt me wat vroeg om te zaaien, Annemarie. De IJsheiligen zijn nog 6 weken onderweg. Leuk dat die prei nog lekker was. Nou ja, je had vorig jaar zo’n geweldige oogst dat de heiligen dit jaar vast wel weer zullen meewerken. Nu kijken of ik dit bericht geplaatst krijg.
    José

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: