Verdronken land van s….Schotertuin

Tweede kerstdag ben ik even wezen kijken op de moestuin. Wat fijn om te zien dat de  tuin van mijn buren leeg is gehaald! (rechter foto) Nu hopen op een leuke, actieve buur. Mijn eigen tuin is groen van het onkruid. Daar moet flink wat aan gebeuren in het voorjaar! Misschien dat ik wel wat hulp ga vragen bij het bedrijf naast de Schotertuin (naam is mij even ontschoten)

En vandaag, nieuwjaarsdag, ook de moestuin bezocht tijdens een wandeling. Wat naar om te zien dat de regen die zo overvloedig valt de laatste weken, de hele tuin onder water heeft gezet. Ook het Schoterbos zelf staat blank. Het lijken wel mangrovebossen. Dit nodigt niet uit tot enig enthousiasme om aan de slag te gaan straks. De foto’s zijn van buurtuinen; mijn tuintje is ook kledder, maar er staan geen plassen op.

2 gedachten over “Verdronken land van s….Schotertuin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: