Bouwsel

Zondag met zijn tweetjes hard gewerkt om de moestuin weer “onkruidvrij” te maken. Ook het pad tussen ons de de buren heeft een metamorfose ondergaan. Er is nu écht geen onkruid meer te zien. Ik weet het….dat duurt niet lang. Maar voor nu is het netjes.

De tuinboonplanten hebben we weggehaald. Daar viel door de luis geen eer meer aan te behalen. De sugar snaps, die erachter staan, hebben het gelukkig niet overgenomen. We hebben een hele mooie constructie gemaakt om die bonen wat ruimte te geven. Corina en ik waren er helemaal trots op. Achter de sugar snaps staan de slabonen, en die doen ook hun best. Daar zal tzt ook wel een constructie voor moeten komen (dat is natuurlijk eigenlijk altijd het eerste wat je doet, maar goed, wij doen het even anders)

Ik vergeet nog te melden dat de tuinbonen wel heerlijk van smaak waren, ookal waren ze erg groot. Met spekjes, en aardappeltjes, heerlijk.

Verder is er sprake van een klein kunstprojectje met de prei. Die is doorgeschoten, maar dat wordt een hele mooi bol heb ik mij laten vertellen. Dus dat doorschieten laten we mooi gebeuren. Op de andere foto is te zien dat de courgetteplant de eerste courgette voortbrengt. Nog zo klein als een komkommer, maar dat gaat goed komen!

2 gedachten over “Bouwsel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: