Tot mijn schrik, mijn grote schrik

Oh oh, de consternatie is compleet. Ik ben de hele week iedere dag naar de moestuin geweest, om te kijken of er is omgespit door Ecosol. Dat is met hen afgesproken, maar er gebeurde maar niets. Tot vandaag. En hoe….. Het kasje is weg met alle gereedschap, alle stangen en netten en afdekzeilen zijn weg, en mijn aardbeien zijn uit de grond getrokken. Ik weet niet wat er fout gaat, maar ik heb mijn tuintje niet opgezegd! Ik heb 13 oktober contact gehad met voorzitter van Schotertuin, Hans, en verteld dat Ecosol de tuin zou omspitten, omdat ik het dit jaar zelf niet kon vanwege lichamelijke klachten.Op de jaarafsluiting hoorde ik toevallig iemand (van de tuincommissie?) zeggen, dat mijn tuintje werd opgeheven. Dat heb ik toen ter plekke rechtgezet.Maar nu kom ik er, en is mijn tuintje leeg. Waar gaat het fout? Wat gaat er fout? Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn spullen terugkrijg?De bedoeling was, dat mijn tuintje werd omgespit (zonder de aardbeien), ik wil hem absoluut niet opzeggen.Zou Graham van Ecosol mijn verzoek verkeerd begrepen hebben?

dav

2 gedachten over “Tot mijn schrik, mijn grote schrik”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: