Vier jaargetijden

Luisterend naar “Winter” van Vivaldi, schrijf ik mijn laatste blog in 2018 over mijn Landje. De afgelopen weken is er door mij niet veel gedaan op de tuin. Ecosol heeft daarentegen goed gespit. Er is nu een mooi schoon moestuintje. Om dat zo te houden, ga ik deze winter het effect eens bekijken van het afdekken van de grond. Ik heb dat nog niet eerder gedaan, maar hoop dat door deze actie het kweek een zekere dood zal sterven. Of het voor de kwaliteit van de grond goed is, zal ik moeten ondervinden. Belangrijk is nu, dat ik met mijn huidige stramme lijf, niet in het voorjaar moet beginnen met onkruid wieden. Dus gistermiddag zag het Landje er zo uit met dank aan Corina:

In het voorjaar zal ik ook wat nieuw gereedschap e.d. gaan kopen. Het enige wat er van de verdwijnactie terug is gevonden, zijn de krukjes en een paar grijze electrabuizen. Die liggen nu even in de berging. Begin februari of wat verder in de lente, ga ik eens een leuk plan trekken voor het nieuwe jaar. Voor mijn lezers: tot dan, maak er mooie feestdagen van en veel gezondheid in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: