Vanuit de lucht

Al het goede komt van boven. Soms is dat sneeuw. Op 22 januari werd de Schotertuin bedekt onder een mooi laagje. De tuin kan tot rust komen.

En het biedt ons de kans om in alle rust nieuwe plannen te maken voor het voorjaar. Eerst maar eens op een rijtje gezet wat we dit jaar willen zetten, daarna gekeken hoe we dat gaan zetten, op welke plek, rekening houdend met wisselteelt. Tevens goed plannend wat we als plantjes gaan kopen, en wat we gaan voorzaaien, en hoe dat dan uitpakt voor het zetten en het oogsten. Zo hopen we een goede tuinvulling te krijgen dit jaar. Dat schema deel ik een volgende keer (en misschien komt daar wel commentaar op van mijn lezers!)

Behalve de sneeuw kwam er nog iets anders van boven. Een drone van de imker heeft een foto gemaakt van het complex. En je hoeft alleen maar een groot blauw zeil te zoeken, of je weet waar tuintje 133 zich bevindt 🙂 Foto Dick Schrama

vanuit de lucht jan 2019

Eén gedachte over “Vanuit de lucht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: