Armetierig

Onderstaande tekst heb ik ingesproken. Google Docs heeft er tekst van gemaakt getypt dus. Door Een aandoening aan mijn arm Mag ik nog niet typen met rechts. Vanmiddag Ben ik even naar de moestuin geweest, even kijken hoe de boel erbij ligt. Het Is er erg nat. Het Zeil ligt nog goed goed. Om Vandaag een positieve  swing te geven heb ik twee tuinbonen plantjes gezet. Zij groeiden de kweekbak uit uit.nl
Zoals je ziet zitten er nog wat foutjes in.
Maar Google Doc doet zijn best
Tot de volgende keer.

Eén gedachte over “Armetierig”

  1. Leuk weer, Annemarie, het begin is er. Een wonder dat dat plastic er nog lag. 💚💚

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: