Korte update

Na drie dagen Berlijn kom ik terug op het Landje, en waar ik al bang voor was, is gebeurd. De bonen die zo vol overgave zijn geplant, hebben het niet overleefd. Op één na, dat is echt de survival of the fittest. Maar we hebben al besloten nieuwe bonen te zetten, want dit is wel erg karig.
De paksoi is aan het bloeien geslagen. Niet groot geworden dit keer. Ook maar opnieuw proberen.
De courgetteplantjes doen het goed, ook degene die verleden week flauwviel waar we bij stonden. En moestuinvriendin Mieke heeft ons twee pompoenplantjes gegeven. Die heb ik beschermd met plastic en een stokje. Met de buien die er verwacht worden zijn ze anders weer zo om. Hartelijk dank voor je plantjes, Mieke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: