Moed

Een kort blogje dit keer, met weinig spectaculaire foto’s, maar om even de voortgang te vermelden. We hebben best wat gedaan de afgelopen week: pompoenen gezaaid in de volle grond, bloemen gezaaid aan de kop van het perk met uien, zonnebloemen gezaaid aan de kop van het perk met aardbeien, lathyrus gezaaid naast de aardbeien, en de zeer fragiele paprikaplantjes vanaf het balkon, onder het kasje gezet, ook in de volle grond. En dat dat allemaal nog wat vroeg is, zijn we ons bewust. Ook de courgette al in de volle grond, dat vereist moed heb ik me laten vertellen 🙂 Thuis heb ik nog wat extra zonnebloemen gezaaid, en mini-aubergine.
Het ziet er hier en daar al wat groen uit op het Landje. Met de klok mee: doperwten, peulen, tuinbonen (waar ik de Oostindische Kers van Mieke bij heb gezaaid, waarvoor dank!) en uien. Volgende keer langere verhalen.

Eén gedachte over “Moed”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: